ESMEK Odunluk’ta yeni yıl pazarı açtı

Eskişehir Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı Açıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde düzenlediği “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı” ile Eskişehir’i yeni yıl coşkusu kapladı. Büyük ilgi gören pazarda, ESMEK kurslarına katılan kadınların el emeği ürünleri sergilendi. Özel olarak tasarlanan yeni yıl hediyelikleri, ziyaretçilerden tam not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, yeni yıl pazarını gezip kadınların ürünlerini yakından inceledi. Beğenilerini dile getiren Başkan Ünlüce, kadınlara teşekkür ederek, “Kadınların özverili çalışmalarıyla ortaya çıkan bu güzel ürünleri kutluyor ve bol kazançlar diliyorum. Ürettikleriyle aile ekonomisine destek olan kadınlarımızın emeğine saygı duyuyoruz. Sevdiklerinize alacağınız yeni yıl hediyelerini seçerken, buradaki el emeği ürünleri göz ardı etmeyin!” şeklinde konuştu.

Pazarda, her kesime hitap eden hediyelik eşyalar, yılbaşı süsleri, el yapımı ürünler, çantalar ve takılar yer alıyor. ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde açılan “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı”, 28, 29, 30 Aralık tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Related Posts

Hamas’tan Müslüman liderlere çağrı: Kınama paradoksundan çıkın artık

Gazze’de terör devleti İsrail’in Filistinlilere yönelik 21 aydır süregelen soykırımına karşı izzet ve hürriyet mücadelesi veren Hamas, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak yardım talep etti. Hamas’ın dünkü “Ateşkes müzakerelerine hazırız” açıklamasının akabinde İsrail yine Gazze’de bir katliam gerçekleştirmiş ve çok sayıda Filistinliyi şehit etmişti.

İktidarın CHP operasyonlarına en sert tepki AKP’li eski vekilden geldi

AKP’nin eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık, CHP’li belediyelere yönelik art arda düzenlenen yargı operasyonlarına tepki göstererek dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Kocabıyık, “Birisi AK Parti’yi tasfiye edecek şartları hazırlıyor. AK Parti’nin sonu, 28 Şubat’ın sonu olacak bu gidişle” diyerek iktidar cephesinde yaşanan gelişmelerin tehlikeli bir sürece işaret ettiğini savundu.

Diyanet İşleri Başkanı: Orman yangınlarına karşı camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, orman yangınlarının sona ermesi için ülke genelindeki camilerde yatsı namazı sonrası dua edileceğini açıkladı.

Gökçek için 100 dosya verdim, ifadeye bile çağrılmadı

CHP’li belediyelere ‘duyumla’ jet soruşturma açılırken Ankara’daki milyon dolarlık yolsuzluk, usulsüzlük iddiaları rafta kaldı. İşte vahim örnekler: Ankapark’ta 246 dinozora 98.4 milyon lira ödendi. Park hurdaya döndü, 801 milyon dolar hiç edildi. 2012’de belediye şirketi BELYA, değeri 26 milyon lirayken 9 milyona özelleştirildi. Teleferik projesini üstlenen şirkete iş artışları ve süre uzatımıyla 43 milyon lira haksız ödeme yapıldı. Osmanlıspor’a 25 yıl bedelsiz devredilen Yenikent Stadı için

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz