Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı ve tutuklu sayısı 19’a yükseldi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de çıkan yangın ile ilgili detaylar araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca savcılık sorgusunun ardından tutuklanma kararı verilen Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanması da gerçekleşti.

Şu ana kadar tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici süreyle kapatılmasına karar verildiği bildirildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

Silah bırakmada son viraja girildi: DEM Parti Erdoğan’la görüşecek, ardından Öcalan’ın çağrısıyla silah bırakma görüntüsü verilecek

Gazetecilerin de izleyeceği tören sonrası örgütün büyük gruplar halinde silah bırakması öngörülüyor

İsrail’deki Batı Şeria’yı ilhak çağrılarına Arap ülkelerinden tepki

Arap ülkeleri, İsrail’in, işgal altındaki Batı Şeria’yı ilhak etme çağrılarına tepki gösterdi. Bunun barışı zorlaştıran tehlikeli bir eylem olduğunu belirten ülkeler, ilhakın uluslararası hukukun açık ihlali anlamına geldiğini kaydetti.

Fahrettin Altun’dan Mahir Başarır’a tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın kamu kurumlarına ilişkin açıklamasına yanıt verdi.

Sakarya’da minibüs devrildi: Yaralılar var

Sakarya’da minibüsün devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.