Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı ve tutuklu sayısı 19’a yükseldi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de çıkan yangın ile ilgili detaylar araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca savcılık sorgusunun ardından tutuklanma kararı verilen Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanması da gerçekleşti.

Şu ana kadar tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici süreyle kapatılmasına karar verildiği bildirildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Zelenski “esir takasını” değerlendirdi: Bu, Türkiye’de kararlaştırılan en büyük değişiminin ilk aşamasıdır, gerçek barış için ateşkese ihtiyaç var

Zelenski “esir takasını” değerlendirdi: Bu, Türkiye’de kararlaştırılan en büyük değişiminin ilk aşamasıdır, gerçek barış için ateşkese ihtiyaç var

Trump’tan AB’ye gümrük vergisi uygulaması! Tarih verdi

Ayrıntılar geliyor…

Sulama için tarlaya gitti, felaketi yaşadı

Osmaniye’de sulama için tarlaya giden tarım işçisi Murat Arı’nın (36), sulama kanalında cesedi bulundu.

Antalya turizmi 3 milyonu aştı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kaşif Kavaloğlu, Antalya’ya gelen turist sayısının, mayıs itibarıyla 3 milyonu geçtiğini açıkladı. Kavaloğlu, “Bu sene için Antalya’nın toplamda 18 milyon hedefi var. Bu hedefin de tutturulacağına inanıyorum” dedi.

Fatih’te ahşap bina çöktü! Müdahale ediliyor

Fatih’te ahşap yapılı bir bina çöktü Depremde hasar gördüğü öğrenilen bir binaya müdahale ediliyor

Özbekistan ve Slovenya, ilişkileri yeni bir döneme taşıyor

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in Slovenya’ya gerçekleştirdiği resmi ziyaret, iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcı olarak nitelendirildi. Görüşmelerde, ticaretten kültüre, ulaşımdan teknolojiye birçok alanda işbirliğinin güçlendirilmesi kararlaştırıldı.