Yeni Spider Man filminden ilk görüntü

Tom Holland’ın Yeni Spider-Man Filmi için İlk Görüntü Yayınlandı

Tom Holland’ın başrolünde olduğu son Spider-Man serisi filmi olan Spider-Man: Brand New Day’in ilk görüntüsü sonunda hayranlarla buluştu. 2002’de Tobey Maguire’ın ilk filmiyle başlayan Örümcek Adam efsanesi, 3. ve son filmi olan 2026 yapımı filmle 31 Temmuz’da izleyicilerle buluşacak.

2021’de gösterime giren Spider Man: No Way Home filmiyle büyük beğeni toplayan serinin bu son filmi merakla bekleniyor. Yeni filmin yönetmenliğini üstlenen Destin Daniel Cretton, 2021 yapımı filmde üç farklı Örümcek Adam’ın buluşmasıyla yüksek beklentileri karşılayabilecek mi, büyük merak konusu.

Related Posts

Fethiye’de makine arızası yaşayan tekne kurtarıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 3 kişinin bulunduğu tekne, Kıyı Emniyeti ekiplerince yedeklenerek marinaya demirletildi.

Diyanet’in ‘eskort’ skandalı büyüyor: Yeni detaylar ortaya çıktı

Diyanet’in Avusturya ayağı olan ATİB (Avusturya Türk İslam Birliği) ve Türkiye’den gönderilen Din Hizmetleri Müşavirleri, ataşeler ile imamların karıştığı, “eskort kadınlar” skandalı büyüyor.

Fenomenlerden bıkan çiftçiler çareyi böyle buldu: Dağlara 5 avrolu turnike sistemi

İtalya’nın kuzeyindeki Dolomitler, sosyal medyanın etkisiyle her geçen gün çok daha fazla sayıda turist ağırladıkları için dağlara turnikeli geçiş sistemi kurduklarını bildirdi. Alto Adige Alp Kulübü Başkanı Carlo Zanella, bu durumdan özellikle …

Yangın savaşçılarından duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa’ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Bakanlık listesi şaşkına çevirdi: Bir ‘domuz eti’ şoku daha… Zincir marketlerde satılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen firmaları ve sağlığı tehlikeye düşürecek gıdaları bir kez daha kamuoyuyla paylaştı. Köfteci Yusuf ile ilk kez gündeme gelen ‘domuz’ eti’, bu ke zincir marketlerde de satılan bir salam markasında çıktı.

AK Partili Sırakaya’dan CHP’ye sert tepki: Avrupa Türklerine hakaret ediliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik bazı muhalefet söylemlerine sert sözlerle tepki gösterdi.