Sulama için tarlaya gitti, felaketi yaşadı

Cevdetiye Beldesi’nde Tarım İşçisi Vefat Etti

Cevdetiye beldesi yakınlarındaki Seyrantepe köyünde meydana gelen olayda, sulama için mısır tarlasına giden tarım işçisi Murat Arı’nın cansız bedeni sulama kanalında bulundu. Arı’dan haber alamayan tarla sahibi durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve olay yerine sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde sağlık ekipleri, Murat Arı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından Arı’nın cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı. Yetkililer olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kamuoyunda endişe yaratan bu olayın detayları merak konusu olmaya devam ediyor.

Related Posts

Marmaris’te ot yangını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan ot yangını söndürüldü.

Ahmet Hakan: Yanı başımızda büyük bir savaş var ama muhalefet kayıtsız ve ilgisiz

Ahmet Hakan, muhalefetin dış gündem konusunda ‘ilgisiz’ kaldığına dikkat çekti ve “Yanı başımızda füzeler uçuşuyor, gazetelerinin birinci sayfasında tek satır haber yok” dedi.

Şam’da IŞİD’e atfedilen kilise saldırısı neden önemli, ne anlama geliyor?

Şam’da IŞİD’e atfedilen kilise saldırısı neden önemli, ne anlama geliyor?

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Katar’daki Türk üsleri açıklaması

İran’ın Katar’daki ABD üslerine düzenlediği saldırı akıllara bölgedeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) üslerini getirdi. Konu hakkında Milli Savunma Bakanlığı (MSB) açıklama yaptı.

Bir büyükşehirde 5 gün eylem yasak: Valilik nedenini açıklamadı

Bursa Valiliği, kent genelinde tüm gösteri ve etkinliklerin 5 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Bugün başlayan yasak, 27 Haziran saat 23:59’da sona erecek.

İran’dan Fordo’da sürpriz hamle: ABD saldırısından saatler öncesine ait uydu görüntüleri ortaya çıktı

ABD’nin İran’daki üç nükleer tesisine düzenlediği saldırı sonrası uydu görüntüleri ortaya çıktı. ABD medyasında Fordo ve İsfahan’daki hazırlıklar, Tahran’ın operasyondan haberdar olabileceği iddialarını gündeme getirdi. Washington Post’un haberine göre, uydu görüntülerini analiz eden uzmanlar, İran’ın Fordo ve İsfahan’daki nükleer tesislerde olası bir saldırıya karşı önceden tedbir aldığını belirtti. İran’ın bombardımandan önce faaliyetleri durdurduğu, nükleer malzemeleri tahliye ettiği ve tünel girişlerini sızmaları önlemek için toprakla kapattığı tahmin ediliyor.