Sırrı Süreyya Önder yaşamını yitirdi

İstanbul’da TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti

İstanbul’da 15 Nisan gecesinden bu yana kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda bulunan TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, yaşamını yitirdi. Önder’in kalpten çıkan ana damarında meydana gelen yırtılma sonucu ambulansla Florence Nightingale Hastanesi’ne getirildiği belirtildi.

Hastaneden yapılan açıklamada, “Sayın Sırrı Süreyya Önder, yoğun bakım ünitemizde takip ve tedavisinin 18. gününde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 03.05.2025 tarihinde saat 16:10’da hayatını kaybetmiştir” denildi. Önder hastaneye getirildiği ilk gün uzun ve zorlu bir ameliyat geçirmişti ve DEM Parti İmralı heyetinin üyesiydi.

Kaynak: DW / MUK,EC

Related Posts

LGS’de rekor kırıldı, tepkiler peş peşe geldi! CHP soru önergesi verdi…

‘Tarihin en zor sınavı’ olarak nitelenen LGS’de rekor sayıda birinci çıkarken tepkiler de peş peşe geldi. Kitapçıkların Whatsapp gruplarında paylaşıldığı iddialarına ilişkin soru önergesi veren Suat Özçağdaş, birincilerin il, ilçe ve okul bazında dağılımlarının ne olduğunu sordu. Eski bir öğretmen olan CHP’li Muharrem İnce de “Pis kokular geliyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

Gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı: İBB soruşturmasında etkin pişmanlıkla tahliye olan Adem Soytekin’in eski avukatından önemli açıklama

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da tutuklandığı operasyonlar kapsamında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İBB soruşturması avukatlarından Onur Büyükhatipoğlu, dün etkin pişmanlık ifadesinin ardından tahliye edilen eski müvekkili Adem Soytekin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müvekkilinin kendisiyle ilgili iddiaları üzerine gözaltına alınan Büyükhatipoğlu, Soytekin’in istifa etmesine izin vermediğini söyledi.

İstanbul’da Afrika sıcaklarında rekor su tüketimi! İSKİ oranları açıkladı

İstanbul son dönemlerin en sıcak Haziran ve Temmuz ayını geçiriyor. Geçtiğimiz 9 Temmuz günü termometreler 45 dereceyi gördü. Rekor sıcaklıkların olduğu günde su tüketimi de rekor seviyede oldu.

İznik’te kuraklık alarmı: Çakırca Deresi kurudu göl çekilmeye başladı

Uzun süredir yağış almayan ve İznik Gölü’nü besleyen en önemli su kaynaklarından biri olan Çakırca (Karasu) Deresi’ndeki kuraklık, hem dereyi hem de gölü tehdit eder hale geldi. Mahalle sakinlerinden Fikret Sağır; derenin kurumasıyla birlikte …

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.