Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Yaşamını Yitirdi

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un evden ayrılmayarak sabah saatlerinde endişe yaratması, yakınları arasında panik yarattı. Haber alamayan yakınları, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise yatakta hareketsiz bir şekilde sobanın yanında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Bodur’un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bodur’un ani ölümü, yakınları arasında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, olayın sebebini netleştirmek henüz mümkün olmamıştır.

Related Posts

Ahmet Zeki Üçok: Suç duyurusunda bulunacağım

Ahmet Zeki Üçok, emekli askerlerin askeri sosyal tesislere ve orduevlerine girişini yasaklayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Üçok “Emekli askerlerin Orduevlerine girişlerini yasaklayanlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağımı, Kim olduğunu açıklamaktan korkan, MSB kaynaklarının bilgilerine sunarım” ifadelerini kullandı.

CHP kurultayı hedefte: İddianame ağır ceza mahkemesine gönderildi

CHP kurultayında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla hazırlanan ve Ankara 26’ncı Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianame, görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderildi.

Kadıköy’de panik dakikaları: Ağaç otomobilin üstüne devrildi

İstanbul Kadıköy’de park halindeki hafif ticari aracın üzerine ağaç devrildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, araçta hasar meydana geldi. Yol, itfaiye ve belediye ekiplerinin çalışmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

CHP’nin bu hafta adresi Gaziosmanpaşa! Özgür Özel konuşacak…

CHP, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasıyla başlattığı ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerine devam ediyor.

Sinan Ateş’in ailesinden flaş adım!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş suikastine ilişkin 22 şüpheli hakkında verilen takipsizlik kararına itirazın reddedilmesi üzerine Ateş ailesinin avukatları Anayasa Mahkemesine (AYM) bireysel başvuruda bulundu.

Roscosmos Başkanı Bakanov: Rusya, İHA’ların kontrolü için yörüngeye 100’den fazla uydu yerleştirecek

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Bakanov, Rusya’nın insansız hava araçlarını (İHA) kontrol etmek için yörüngeye 100’den fazla uydu yerleştireceğini söyledi.