Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sporculara Yeni Destekler Veriyor
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sporcılara dil öğreniminden kişisel gelişime kadar geniş kapsamlı desteklerin müjdesini verdi.
Büyükakın, sporcularla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’nün Maide Restoran’da düzenlediği etkinliğe; Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Raşit Fidan ve sporcuların antrenörleri de katıldı. Başkan Büyükakın, sporun önemine vurgu yaparak genç sporcuların şehir için bir zenginlik olduğunu belirtti.
Büyükakın, “Genç başarılı sporcuların sayısının artması beni mutlu ediyor. Gelecekte birçok şampiyonun yetişeceğine inanıyorum. Şehrimizi temsil eden birçok sporcu olacak. Bu başarı hikayelerinin artması şehrimize olumlu yansıyacak. Spor tesislerinin çoğalması, antrenörlerin artması ve başarı öykülerinin artması şehrimizde bir ağ etkisi yaratıyor.” dedi.
“Yarışma şartlarınızı uluslararası rakiplerinizle eşitlemek noktasında bize düşen neyse yapacağız”
Başkan Büyükakın, gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verirken, genç sporculara uluslararası seviyede rekabet edebilmeleri için gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti. Özgüvenin artırılması, psikolojik eğitimler, dil eğitimi gibi konularda destek olacaklarını belirten Büyükakın, sporcuların başarılı olmaları için gerekli her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Büyükakın, desteklerin sadece Kağıtspor ile sınırlı kalmayacağını, tüm spor kulüplerindeki başarılı sporcuları kapsayacaklarını da vurguladı.