Karayolları 41 sözleşmeli personel alacak

KGM’nin Yeni Personel Alımı Hakkındaki Duyurusu

KGM’nin konuya ilişkin duyurusu Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yayımlanan duyuruya göre, avukat, mühendis, tekniker ve büro personeli pozisyonlarında görev yapacak 41 kişi alınacaktır.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Adaylar, başvurularını 20 Ocak tarihine kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecekler. Başvuru için gerekli belgeler ve şartlar ilgili platformda yer alacaktır.

KGM, alımları yaparken 2024 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) (B) Grubu puan sıralamasını esas alacak ve yazılı veya sözlü sınav yapmayacaktır. Adaylardan genel ve özel şartları yerine getirmeleri de istenecektir.

Yerleştirme sonuçlarına Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı ve KGM resmi web sitesi üzerinden erişilebilecektir.

Related Posts

Köprünün ortası çöktü, araçlar tek tek nehre düştü: 9 ölü

Hindistan’ın batısında bulunan Gucerat eyaletinde korkunç bir olay meydana geldi. Vadodara ile Anand bölgeleri arasında ulaşımı sağlayan yaklaşık 900 metre uzunluğundaki köprünün iki ayağı arasında yer alan bölüm aniden çöktü. Yetkililer, çökme …

DEM Parti’den ‘Tarihi bir eşikteyiz’ açıklaması: PKK 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak

Son dakika haberi… DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, DEM Parti olarak 11 Temmuz’da Süleymaniye’de terör örgütü PKK’nin töreninde olacaklarını belirtti.

Akdeniz Belediyeler Birliği seçime gidecek

Aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile 1’inci başkanvekili Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’nın tutuklanmasının ardından yeni birlik başkanvekili seçimi yapılacak.

Barış anlaşmasında uzlaşı sağlanmıştı: Aliyev ve Paşinyan Abu Dabi’de görüşecek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, yarın Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bir görüşme gerçekleştirecek.

Çin, Alman uçağını lazerle hedef alma iddiasını reddetti

Çin, Avrupa Birliği’nin (AB) Kızıldeniz’deki seyrüsefer güvenliği misyonu Aspides’te görev yapan Alman uçağını lazer kullanarak hedef aldığı yönündeki suçlamaları reddetti.

Almanya’da bir doktor hakkında birden fazla hastayı öldürdüğü iddiasıyla soruşturma açıldı

Almanya’da bir doktor hakkında birden fazla hastayı öldürdüğü iddiasıyla soruşturma açıldı