İzmir’de Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

İzmir’de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

İzmir’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 otomobil karıştı ve 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, Konak ilçesi Mürselpaşa Bulvarı’nda gerçekleşti. İ.S.S. tarafından kullanılan 35 CJF 169 plakalı araç, E.İ. yönetimindeki 35 AZ 5603 plakalı otomobil ve Y.T’nin kullandığı 34 KEE 261 plakalı aracın karıştığı kazada, şans eseri 2 kişi hafif yaralandı.

Kazanın etkisiyle 35 CJF 169 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik trafosunu devirerek devrildi. İ.S.S. ve yanındaki kişi, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ambulans ile yaralılar hastaneye sevk edilirken, İ.S.S. tedavi için kabul edildi ancak diğer yaralı hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik akışının aksamaması için kontrollü bir şekilde sağlanan ulaşım, araçların kaldırılması ile normale döndü.

Related Posts

Cami Önünde Silahlı Saldırı: Şüpheli İznik’te Yakalandı

Bursa’da cami önünde 4 kişiyi yaralayan Abdullah A. İznik’te yakalandı, gözaltına alındı.

Aleyna Tilki’den Tomorrowland’de konser

Türk pop müziğinin genç yıldızı Aleyna Tilki, dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden biri olan Tomorrowland’de binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Budapeşte’de Güreş Turnuvası: Altın ve Bronz Madalya

Milli sporcular Budapeşte’deki turnuvada birer altın ve bronz madalya kazanarak başarı gösterdi.

Sosyal medya fenomeni ‘Çello Mustafa’ hayatını kaybetti

Sosyal medyada bir dönem ünlenen ‘Çello Mustafa’ lakaplı Mustafa Anıl Yıldırım, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

ASELSAN 9 Yeni Teknolojiyi Tanıtacak

IDEF 2025’te ASELSAN, radar, elektronik harp ve hava savunma alanlarında 9 teknoloji tanıtacak.

Kırklareli Barosu’nun 72. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Kırklareli Barosu, 72. yılını kutladı; Başkan Neşetoğlu, hukukun üstünlüğüne vurgu yaptı.