Küçük Yaşta Bir Çocuk Arkadaşını Bıçakladı
İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Hacıahmet Mahallesi’nde bugün, aynı okulda okuyan 13 yaşındaki M.A. ile E.D. arasında yaşanan bir tartışma sonucunda olaylar çığırından çıktı.
Boyunundan Bıçakladı
Tartışmanın ardından E.D. bugün sabah evinden bıçakla çıktı ve M.A.’yı beklemeye başladı. M.A. sokağa girdiğinde E.D. tarafından boynundan bıçaklandı.
Yaralanan M.A., sokakta koşarak yardım istedi.

Bıçaklanan Çocuk Tedavi Edilerek Taburcu Edildi
Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri hemen olay yerine ulaştı. M.A. hemen hastaneye kaldırıldı ve boynuna iki dikiş atılarak tedavi edildi. Şu an için hayati tehlikesi bulunmamaktadır ve taburcu edildi.

“Yarın Sabah Okulda Katliam Var” Şeklinde Tehdit Etti
Polis ekipleri, kaçan E.D.’yi hızla yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
E.D.’nin diğer öğrencileri tehdit ettiği ve “Yarın sabah okulda katliam var” dediği öğrenildi. Bu tehdide karşı koyan M.A. ile aralarında yaşanan tartışmanın bu nedenle çıktığı iddia edildi.


