İddia: DEM Partili iki ismin İmralı ziyareti hava şartları nedeniyle ertelendi

DEM Partisi, İmralı’ya Gitmek İçin Gönderilen Heyetin Ziyareti Hava Şartları Nedeniyle Ertelendi

DEM Partisi’nin PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek amacıyla İmralı’ya göndermek üzere başvuruda bulunduğu iddiasına olumlu yanıt geldi. Bu doğrultuda, DEM Partili milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan‘ın bugün İmralı’ya gitmesi bekleniyordu. Ancak, planlanan deniz yoluyla gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, kötü hava koşulları sebebiyle haftaya ertelendi.

MHP lideri Bahçeli, uzun süredir DEM Partisi ve İmralı arasındaki görüşmelerin faydalı olacağı yönünde açıklamalar yapıyordu. Sabah gazetesinin iddiasına göre, DEM Partisi İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Van Milletvekili Pervin Buldan’a İmralı ziyareti için izin verildi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, bugün gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Görüşmenin haftaya gerçekleşeceği belirtiliyor.

TIKLAYIN – Sabah: DEM Partisi’nin Öcalan’la görüşme talebi kabul edildi, iki isim bugün ya da yarın İmralı’ya gidiyor

Related Posts

Zelenski “esir takasını” değerlendirdi: Bu, Türkiye’de kararlaştırılan en büyük değişiminin ilk aşamasıdır, gerçek barış için ateşkese ihtiyaç var

Zelenski “esir takasını” değerlendirdi: Bu, Türkiye’de kararlaştırılan en büyük değişiminin ilk aşamasıdır, gerçek barış için ateşkese ihtiyaç var

Trump’tan AB’ye gümrük vergisi uygulaması! Tarih verdi

Ayrıntılar geliyor…

Sulama için tarlaya gitti, felaketi yaşadı

Osmaniye’de sulama için tarlaya giden tarım işçisi Murat Arı’nın (36), sulama kanalında cesedi bulundu.

Antalya turizmi 3 milyonu aştı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kaşif Kavaloğlu, Antalya’ya gelen turist sayısının, mayıs itibarıyla 3 milyonu geçtiğini açıkladı. Kavaloğlu, “Bu sene için Antalya’nın toplamda 18 milyon hedefi var. Bu hedefin de tutturulacağına inanıyorum” dedi.

Fatih’te ahşap bina çöktü! Müdahale ediliyor

Fatih’te ahşap yapılı bir bina çöktü Depremde hasar gördüğü öğrenilen bir binaya müdahale ediliyor

Özbekistan ve Slovenya, ilişkileri yeni bir döneme taşıyor

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in Slovenya’ya gerçekleştirdiği resmi ziyaret, iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcı olarak nitelendirildi. Görüşmelerde, ticaretten kültüre, ulaşımdan teknolojiye birçok alanda işbirliğinin güçlendirilmesi kararlaştırıldı.