Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

Zelenski “esir takasını” değerlendirdi: Bu, Türkiye’de kararlaştırılan en büyük değişiminin ilk aşamasıdır, gerçek barış için ateşkese ihtiyaç var

Zelenski “esir takasını” değerlendirdi: Bu, Türkiye’de kararlaştırılan en büyük değişiminin ilk aşamasıdır, gerçek barış için ateşkese ihtiyaç var

Trump’tan AB’ye gümrük vergisi uygulaması! Tarih verdi

Ayrıntılar geliyor…

Sulama için tarlaya gitti, felaketi yaşadı

Osmaniye’de sulama için tarlaya giden tarım işçisi Murat Arı’nın (36), sulama kanalında cesedi bulundu.

Antalya turizmi 3 milyonu aştı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kaşif Kavaloğlu, Antalya’ya gelen turist sayısının, mayıs itibarıyla 3 milyonu geçtiğini açıkladı. Kavaloğlu, “Bu sene için Antalya’nın toplamda 18 milyon hedefi var. Bu hedefin de tutturulacağına inanıyorum” dedi.

Fatih’te ahşap bina çöktü! Müdahale ediliyor

Fatih’te ahşap yapılı bir bina çöktü Depremde hasar gördüğü öğrenilen bir binaya müdahale ediliyor

Özbekistan ve Slovenya, ilişkileri yeni bir döneme taşıyor

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in Slovenya’ya gerçekleştirdiği resmi ziyaret, iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcı olarak nitelendirildi. Görüşmelerde, ticaretten kültüre, ulaşımdan teknolojiye birçok alanda işbirliğinin güçlendirilmesi kararlaştırıldı.