Bursa’da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Bursa’da Acı Kaza: Aynı Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Karacabey-Mustafakemalpaşa karayolunda, Karacabey Pancar Toplama Alanı yakınlarında meydana gelen kaza, büyük üzüntü yarattı. Olayın detaylarına göre, Karacabey’den Mustafakemalpaşa istikametine seyir halinde olan bir otomobil, ana yola çıkmak üzere olan bir kamyona çarptı.

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan Şükrü Kahyaoğlu (52), eşi Fatma Kahyaoğlu (45) ve oğlu Süleyman Kahyaoğlu (19) maalesef hayatını kaybetti. Ancak, 3 yaşındaki Alaattin Kahyaoğlu kaza sonrasında yaralı olarak kurtulmayı başardı.


Kazada, Şükrü Kahyaoğlu, eşi Fatma Kahyaoğlu ve oğlu Süleyman Kahyaoğlu hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Şükrü Kahyaoğlu’nun, bölge trafik ekiplerinde görevli bir polis memuru olduğu ortaya çıktı.

Related Posts

Office 2021 Lisans Satın Alma ve Etkinleştirme

Office 2021 Professional Plus Yazılımını kullanabilmeniz için, Bilgisayarınızda Windows 10 veya Windows 11 işletim sisteminin kurulu olması gerekmektedir. Windows 11 Pro Lisans Almak Gerekirse Satın Almalısınız Özel…

AB’den Gazze’ye Acil Yardım Çağı

Ursula von der Leyen, Gazze’deki sivillerin acı çektiğini vurgulayarak duruma son verilmesini istedi.

Süper Lig’de sezonun flaş ekibine yeni stat müjdesi

Eyüpspor Kulübü Başkanı Murat Özkaya, yeni sezon öncesi birçok konuyla ilgili konuştu. Kulübünün inşa edilen yeni stadını beklediğini aktaran Murat Özkaya, “Sayın Bakanımız sağ olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın izniyle stadımızın başlangıcını verdi. Yeni stadımız Eyüp’te aynı yerde olacak. 9 bin kapasiteli, çok amaçlı bir stat olacak” dedi.

Dürüst Şoför Cüzdanı Sahibine Ulaştırdı

İnegöl’de otobüs şoförü 6 bin TL’lik cüzdanı bulup sahibine ulaştırdı. Yolcu şoföre teşekkür etti.

IDEF 2025’te yerli savunma sanayisi araçlarıyla geçiş töreni yapıldı

17. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF 2025) kapsamında çok sayıda yerli kara ve hava aracı ile deniz platformları ve çeşitli sistemlerin katılımıyla geçiş töreni düzenlendi.

DEM Parti’den, BBP’li Destici’nin “PKK’nın partisi kendini fesih edecek” iddialarına ekran görüntülü yanıt: Partimizi feshetmiyoruz, size tavsiyemiz barışın ve demokrasinin ‘sözcü’sü olmanız

DEM Parti’den, BBP’li Destici’nin “PKK’nın partisi kendini fesih edecek” iddialarına ekran görüntülü yanıt: Partimizi feshetmiyoruz, size tavsiyemiz barışın ve demokrasinin ‘sözcü’sü olmanız