BAE ve İran dışişleri bakanları, ikili ilişkiler ile bölgesel gelişmeleri görüştü

Birleşik Arap Emirlikleri ile İran Arasındaki İlişkiler Görüşüldü

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile iki ülke arasındaki ilişkileri ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.

BAE resmi ajansı WAM’ın aktardığı habere göre, İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Dubai’ye gerçekleştirdiği ziyarette BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile bir araya geldi.

İki bakanın, birbirlerine karşılıklı çıkarları gözeterek ilişkileri güçlendirmenin yollarını ele aldığı görüşmede, bölgedeki genel durum ve son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

Erakçi’nin ziyaretine dair detaylar ise henüz paylaşılmadı. (AA)

Related Posts

Ahmet Zeki Üçok: Suç duyurusunda bulunacağım

Ahmet Zeki Üçok, emekli askerlerin askeri sosyal tesislere ve orduevlerine girişini yasaklayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Üçok “Emekli askerlerin Orduevlerine girişlerini yasaklayanlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağımı, Kim olduğunu açıklamaktan korkan, MSB kaynaklarının bilgilerine sunarım” ifadelerini kullandı.

CHP kurultayı hedefte: İddianame ağır ceza mahkemesine gönderildi

CHP kurultayında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla hazırlanan ve Ankara 26’ncı Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianame, görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderildi.

Kadıköy’de panik dakikaları: Ağaç otomobilin üstüne devrildi

İstanbul Kadıköy’de park halindeki hafif ticari aracın üzerine ağaç devrildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, araçta hasar meydana geldi. Yol, itfaiye ve belediye ekiplerinin çalışmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

CHP’nin bu hafta adresi Gaziosmanpaşa! Özgür Özel konuşacak…

CHP, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasıyla başlattığı ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerine devam ediyor.

Sinan Ateş’in ailesinden flaş adım!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş suikastine ilişkin 22 şüpheli hakkında verilen takipsizlik kararına itirazın reddedilmesi üzerine Ateş ailesinin avukatları Anayasa Mahkemesine (AYM) bireysel başvuruda bulundu.

Roscosmos Başkanı Bakanov: Rusya, İHA’ların kontrolü için yörüngeye 100’den fazla uydu yerleştirecek

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Bakanov, Rusya’nın insansız hava araçlarını (İHA) kontrol etmek için yörüngeye 100’den fazla uydu yerleştireceğini söyledi.