Ankara’da Hamile Kadına Köpek Saldırısı

İpek Kaya: “Sahipsiz Köpeklerin Saldırısına Uğradım, Bebeğimi Kaybetme Tehlikesi Yaşıyorum”

Ankara’nın Mamak ilçesinde 5 aylık hamile İpek Kaya, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradıktan sonra büyük bir korku yaşadığını ve bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını dile getirdi.

Mutlu Mahallesi’nde 28 Ocak’ta sahipsiz köpeklerin saldırısına maruz kalan 24 yaşındaki İpek Kaya, yaşadıklarını AA muhabirine anlattı. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra Gaziantep’ten Ankara’ya göç ettiklerini belirten 3 çocuk annesi Kaya, hamile olduğunu ve doktor kontrolüne giderken yolda sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradığını aktardı.

Olay esnasında bir sürücü tarafından kurtarıldığını belirten Kaya, “Bir anda köpekler önümü kesip beni bırakmadı, çok kalabalıklardı. Duvar dibine sıkışıp kaldım. Bağırıyorum, ağlıyorum ama kimse beni duymadı. Bir kaç araba geçti ancak hiç biri durmadı. En son bir arabaya ‘abi beni kurtar’ diye bağırdım. O durdu ve beni kurtardı. Allah razı olsun.” diye konuştu.

Olay sonrasında psikolojisinin bozulduğunu ve bebeğinin düşme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirten Kaya, “Köpekler gözümün önünden hiç gitmiyor. Çok tedirgin oluyorum. Kaç gündür ağzıma bir şey koymuyorum. Çok zor durumdayım, sürekli ağlıyorum. Psikolojim bozulmuş. Bebeğimi düşürme tehlikesi yaşıyorum. Onun için hastaneye gidip geliyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaya, yetkililerden bu sorunu çözmelerini talep ederek sahipsiz köpeklerin toplatılmasını istedi.

Olay anı cep telefonu kamerasına yansımıştı. Mamak’ta sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Kaya’nın yardım istediği anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedilmişti. Görüntüde, yoldan geçen bir sürücünün köpeklerin üzerine aracını sürüp hamile kadını kurtardığı anlar da yer almıştı.

Related Posts

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

Silah bırakmada son viraja girildi: DEM Parti Erdoğan’la görüşecek, ardından Öcalan’ın çağrısıyla silah bırakma görüntüsü verilecek

Gazetecilerin de izleyeceği tören sonrası örgütün büyük gruplar halinde silah bırakması öngörülüyor

İsrail’deki Batı Şeria’yı ilhak çağrılarına Arap ülkelerinden tepki

Arap ülkeleri, İsrail’in, işgal altındaki Batı Şeria’yı ilhak etme çağrılarına tepki gösterdi. Bunun barışı zorlaştıran tehlikeli bir eylem olduğunu belirten ülkeler, ilhakın uluslararası hukukun açık ihlali anlamına geldiğini kaydetti.

Fahrettin Altun’dan Mahir Başarır’a tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın kamu kurumlarına ilişkin açıklamasına yanıt verdi.

Sakarya’da minibüs devrildi: Yaralılar var

Sakarya’da minibüsün devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.