Otomobil Bahçeye Düştü: Anne ve Kızı Yaralandı

Eskişehir’de Otomobil Bahçeye Düştü: Anne ve Kızı Yaralandı

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, kontrolden çıkıp site bahçesine düşen otomobildeki anne ile kızı yaralandı.

Olay, Vadişehir Mahallesi Özlem Caddesi’nde meydana geldi. A.Ç. idaresindeki 26 AIC 824 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bir sitenin bahçesine düştü ve devrildi. Bu sırada park halindeki bir karavana çarpan otomobilde bulunan anne ve kızı yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan sürücü A.Ç. ile 14 yaşındaki kızı N.Ç, ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Olayın görgü tanıklarından Alper Kuşar, yaptığı açıklamada, anne ve kızının kendi imkanlarıyla araçtan çıktıklarını belirtti. Kuşar, “Anne ve kızının sağlık durumları gayet iyiydi. Karavanda küçük bir zarar oluştu, onun dışında bir şey yok. Burası yaklaşık 5 metre yüksekliğinde.” dedi.

Related Posts

İBB Yurtları’nda yaz barınma hizmeti başladı

İBB Yurtları yıl boyunca öğrencilere sunduğu tüm imkanları yaz döneminde de sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından İstanbul’a gelen yükseköğrenim gençlerini ağırlayan İBB, yaz dönemi için de beş yurdunu açık bıraktı.

BTÜ’ye 5 Yıl Süreyle Tam Akreditasyon

Bursa Teknik Üniversitesi, YÖKAK tarafından 5 yıl tam akreditasyon aldı. Gurur kaynağı oldu.

“Engelsiz İşgücü Uyum Programı” hayata geçirildi: Engelsiz İUP başvurusu nasıl yapılır?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışabilir durumdaki engellilerin işgücü piyasasına entegrasyonunu desteklemek ve sosyal rehabilitasyonlarını güçlendirmek amacıyla “Engelsiz İşgücü Uyum Programı”nı başlattı. Program, kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde 81 ilde uygulanmaya başladı. Peki, engelsiz İUP başvurusu nasıl yapılır?

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu “Son derece kararlıyız” diyerek açıkladı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, stadyumlardaki şiddet olaylarının azaldığını ifade ederek, “Statlarda güvenliği sağlama konusunda son derece kararlıyız.” dedi.

Trump önce hak verdi, sonra tehditler savurdu: ‘Gerekirse vururuz’

Trump, ABD kanalına röportaj veren İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi’yi alıntılayarak İran’ın nükleer üstlerinin yok edildiğini vurguladı. Üstüne Trump, “Gerekirse yeniden vururuz” ifadeleriyle Tahran’a açık tehditte bulundu.

Suriye’ye dezenformasyon saldırısı

Esed rejiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesinin ardından yer yer iç çatışmaların patlak verdiği bir geçiş süreci yaşayan Suriye, sosyal medya ve geleneksel medya üzerinden yapılan bir dezenformasyonla karşı karşıya.