Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

İmamoğlu: Adalet Bakanlığı’nı, Yüce Türk yargısının onurlu mensuplarını, İçişleri Bakanlığı’nı ve güvenlik güçlerini göreve çağırıyorum!

İmamoğlu: Adalet Bakanlığı’nı, Yüce Türk yargısının onurlu mensuplarını, İçişleri Bakanlığı’nı ve güvenlik güçlerini göreve çağırıyorum!

Ömer Çelik: “Özgür Özel ‘siyasi navigasyon’ problemi yaşıyor”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Özgür Özel siyasi adreslerin, kavramların ve siyasi tabelanın yerini şaşırma konusunda büyük bir performansa sahip. CHP yönetimi için kullanması gereken tüm tanımları, adresi şaşırarak AK Parti’miz için kullanıyor” dedi.

Bundesliga’dan YouTube devrimi

Bundesliga, her hafta Cuma oynanacak maçların YouTube kanalında canlı ve ücretsiz yayınlanacağını açıkladı.

CHP lideri Özel açıkladı: Anketlerden Erdoğan’a kötü haber

CHP tarafından düzenlenen ”Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine İstanbul’un Üsküdar ilçesi ev sahipliği yaptı. Mitinge katılan vatandaşlara seslenen CHP lideri Özgür Özel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tüm anketlerde önde olduğunu duyurdu.

31 yıldır cezaevinde bulunan PKK’lı tahliye edildi

Süreçle birlikte terör örgütü PKK tahliyeleri devam ediyor. 31 yıldır cezaevinde olan PKK’lı Nibel Genç, “jin, jiyan, azadi” sloganları eşliğinde serbest bırakıldı.

Kepez’de Emeklilere Özel Sosyal Lokaller

Kepez Belediyesi, emeklilerin sosyal yaşama katılımını artırmak amacıyla hayata geçirdiği Emekliler Lokali projeleriyle vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. Varsak ve Dokumapark’ta bulunan lokaller, emeklilerin arkadaşlıklar kurmasına ve stres atmasına olanak sağlıyor.