En ucuz 10 otomobil açıklandı: Araç piyasasında kapış kapış gidiyor

2025’in En Uygun Fiyatlı Otomobilleri

Otomotiv endüstrisi, 2025 yılında bile fiyat dalgalanmalarına rağmen bütçe dostu seçenekler sunmaya devam ediyor. Ekonomik fiyatları ve dikkat çeken özellikleriyle bu modeller, sürücülere önemli avantajlar sağlıyor. Hem maliyet hem de performans açısından dengeli çözümler arayanlar için uygun fiyatlı araçlar, 2025’in en çok tercih edilen seçenekleri arasında bulunuyor.

Otomobil alırken fiyatın yanı sıra güvenlik, yakıt verimliliği, teknoloji özellikleri ve sürüş keyfi gibi faktörler de önemli rol oynuyor. 2025’in uygun fiyatlı otomobilleri, bu kriterleri başarıyla birleştirerek hem ekonomiyi zorlamadan hem de kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayarak tercih ediliyor.

2025’in En Uygun Fiyatlı Otomobilleri Şunlar:

  • Fiat Egea Sedan (fiyatı 1 milyon 519 bin TL)
  • Toyota Varis (Fiyatı 1 milyon 468 bin TL)
  • Fiat 600 (fiyatı 1 milyon 415 bin 900 TL)
  • BYD Dolphin (fiyatı 1 milyon 284 bin 500 TL)
  • Opel Corsa (Fiyatı 1 milyon 172 bin 900 TL)
  • Renault Taliant (Fiyatı 1 milyon 103 bin TL)
  • Dacia Sandero Stepway (Fiyatı 1 milyon 99 bin TL)
  • Kia Picanto (Fiyatı 1 milyon 33 bin TL)
  • Hyundai i10 ( Fiyatı 1 milyon 10 TL)
  • Leapmotor T03 (999 bin TL)

Related Posts

LGS’de rekor kırıldı, tepkiler peş peşe geldi! CHP soru önergesi verdi…

‘Tarihin en zor sınavı’ olarak nitelenen LGS’de rekor sayıda birinci çıkarken tepkiler de peş peşe geldi. Kitapçıkların Whatsapp gruplarında paylaşıldığı iddialarına ilişkin soru önergesi veren Suat Özçağdaş, birincilerin il, ilçe ve okul bazında dağılımlarının ne olduğunu sordu. Eski bir öğretmen olan CHP’li Muharrem İnce de “Pis kokular geliyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

Gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı: İBB soruşturmasında etkin pişmanlıkla tahliye olan Adem Soytekin’in eski avukatından önemli açıklama

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da tutuklandığı operasyonlar kapsamında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İBB soruşturması avukatlarından Onur Büyükhatipoğlu, dün etkin pişmanlık ifadesinin ardından tahliye edilen eski müvekkili Adem Soytekin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müvekkilinin kendisiyle ilgili iddiaları üzerine gözaltına alınan Büyükhatipoğlu, Soytekin’in istifa etmesine izin vermediğini söyledi.

İstanbul’da Afrika sıcaklarında rekor su tüketimi! İSKİ oranları açıkladı

İstanbul son dönemlerin en sıcak Haziran ve Temmuz ayını geçiriyor. Geçtiğimiz 9 Temmuz günü termometreler 45 dereceyi gördü. Rekor sıcaklıkların olduğu günde su tüketimi de rekor seviyede oldu.

İznik’te kuraklık alarmı: Çakırca Deresi kurudu göl çekilmeye başladı

Uzun süredir yağış almayan ve İznik Gölü’nü besleyen en önemli su kaynaklarından biri olan Çakırca (Karasu) Deresi’ndeki kuraklık, hem dereyi hem de gölü tehdit eder hale geldi. Mahalle sakinlerinden Fikret Sağır; derenin kurumasıyla birlikte …

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.